Hladan tuš ISTINE iz Le Monda! Novinar francuskog lista prekinuo slavlje Đilasovih medija (VIDEO)

Ovaj tekst ne predstavlja promenu francuske politike prema Vučiću, niti prema Srbiji", poručio je novinar "Le Monda"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/N1

Novinar francuskog lista “Le Monde” Ivica Mladenović, za čiju su se list kao slamku spasa pre 5 dana uhvatili pojedini opozicionari i mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, prekinuo je njihovo slavlje o rušenju ugleda Srbije u svetu.

Naime, kao pod naredbom pojedini mediji su prenosili vest o naslovu sa “Le Monda” u kom se državni vrh Srbije spominjao kroz negativnu konotaciju, obasipali su svoje vesti naslovima “Vučić, Milo i njihove veze sa kriminalom”. Danas su, ipak, primili pravo saznanje o istom tekstu i hladan tuš istine su morali i sami da priznaju, a to je da njihova nagađanja nisu bila ništa drugo do subjektivna interpretacija pomenutog teksta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tekst koji je objavljen pre 5 dana u Le Mondu izazvao veću pažnju u opozicionom polju, sa naslovima “Francuzi pišu” i “francuski Le Mond piše” malo projektuju medisjku situacijiu iz Srbije na Francusku. Čitavu stvar oko tog teksta treba staviti na mesto gde on zaslužuje. Taj tekst nisu pisali ni Francuzi, ni francuski Le Mond, kako se predstavlja, nego novinar koji je dosta kritičan i prema francuskim vlastima. Žao mi je što ću da razočaram deo opozicije, ali ovaj tekst NE predstavlja nikakvu promenu Francuske prema Srbiji i Aleksandru Vučiću – rekao je Mladenović.

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Kad sam video taj tekst ja sam odmah rekao da je to pisao NAŠ ČOVEK, sasvim izvesno po narudžbini iz Srbije i debelo plaćen da se objavi - zato tekst nije ni bio potpisan imenom i prezimenom. Za divno čudo, ovaj novinar se brzo oglasio (nema dileme da su ga urednici Le Monda naterali jer narušava njihov ugled) da demantuje i sruši euforiju Đilasovih medija. Ako ništa drugo bar je pošten i treba mu to priznati ...

    Odgovori
  2. Ama ako se prestavljate kao ELITA, komentar ovog DECKA za" pametni elitu" u Beogradu je dovoljna, i prestanite da lupate GLUPOSTI. Prestanite da brukate SRBIJU i SRBE,posedujete gram pileceg mozga a sebe nazivate " elita".

    Odgovori

Ostavite komentar