Prve reči Nine još od Novakovog odustajanja u Tokiju: Samo ja znam kako mi je! (FOTO)

Nisu došli do medalje na OI

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Swen Pförtner / AFP / Profimedia

Srpska teniserka Nina Stojanović i prvi reket sveta Novak Đoković nisu uspeli da u miks dublu dođu do medalje u Tokiju. Pre same borbe za bronzu Novak je zbog umora morao da preda meč.

Tim povodom oglasila se i Nina Stojanović putem Instagrama:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere – da se borim za olimpijsku medalju. Takođe shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama- napisala ja Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

“Novak Đoković je na granici da uradi nešto potpuno ludo”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Kako je završio veliki dobrotvorni teniski turnir u čijem su finalu igrali pripadnici LGBT populacija i Kosmajsko rastanske eparhije u Nadrealnoj TV malo za opuštanje

    Odgovori

Ostavite komentar