N1 za proslavu Oluje spreman! (VIDEO)

Hrvatska država i pred ovu proslavu godišnjice “Oluje” nastavlja sa slavljenjem svoje zločinačke prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Proslava godišnjice Oluje u Hrvatskoj po prvi put će se održati na sportskom igrališu, a prilog o tome je emitovan na televiziji N1.

Manifestacija povodom ubijanja i proterivanja Srba sa svojih ognjišta će biti održana na terenu fudbalkog kluba Dinara u Kninu, a tom prilikom zlatna olimpijka Matea Jelić će “počasno” dići zastavu Hrvatske, a kako kaže, tu čast ne bi nikada odbila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako teku pripreme za proslavu operacije Oluja u kojoj je ubijeno ili je nestalo 2.670 Srba, proterano 250.000, a spaljeno više od 22.000 kuća, nadahnuto uz ushićenje saopštila je Katarina Brečić novinarka N1 televizije.

– Merenje razmaka od stolice do stolice. U Kninu su u toku pripreme za proslavu Dana pobede. Prvo gradonačelnik, a onda u 13.45 uživo i zlatna olimpijka, Matea Jelić. Pratite nas na N1 – piše na Tviter profilu ove novinarke N1 televizije.

Matea Jelić je mogla da bude jedna od lepših priča sa Olimpijskih igara, mnoge je oduševila njena fotka posle osvajanja zlata i poruka koju je poslala srpskim sportistima, Novaku Đokoviću, sa kojim se slikala, ali i fotka za zlatom Milice Mandić iz Londona, kod koje je bila i u stanu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar