Makron pokazao TAJNI znak? Čitava zemlja BRUJI o majici francuskog predsednika (FOTO)

Jelisejska palata još se nije oglasila povodom ovih teorija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Obraćanje francuskog predsednika Emanuela Makrona o značaju vakcine protiv korone zasenio je dizajn njegove majice.

Da li je u pitanju ptica, subliminalna poruka ili tajni znak? Ili je samo u pitanju logo sove?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekoliko sati nakon što je Emanuel Makron pokušao da ubedi mlade Francuze da se vakcinišu, čitava zemlja je brujala o njegovom govoru. Istina, ne toliko o važnosti kovid vakcina koliko o misterioznom simbolu na njegovoj majici, piše Depeš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

Francuski predsednik je zamenio svoje standardno sivo odelo, belu košulju i kravatu nešto modernijim izborom – crnom majicom kratkih rukava. Ispostavilo se da je njegov modni izbor izazvao poplavu spekulacija i teorija zavere koje su logou sove dali mnogo više na značaju nego Makronovoj poruci.

Šta znači sova? Da li postoji neka skrivena poruka u izboru Makronove odeće? Da li predsednička palata pokušava da pošalje neki znak oštrookim građanima? Da li je predsednik član nekog tajnog društva?

Prva teorija, prenosi Gardijan, je da je reč o logou Boemskog kluba, političke grupe stvorene u Kaliforniji 1872. godine i zazvane po bel epok evropskom boemskom pokretu koji je kontrirao buržoaziji. Danas je to isključivo muški klub sastavljen od biznismena i političara iz SAD, Evrope i Azije.

Iako Boemski klub ima svoj logo, taj logo nije isti kao geometrijski logo na Makronovoj majici.

Dodatnu konfuziju izazvala je i činjenica da dve reči na francuskom mogu da se na prevedu kao “sova” – hibou (sofa sa namreškanim perjem kod ušiju) i chouette (sova koja nije nakostrešena).

Hibu je znak loše sreće, predznak smrti, simbol tuge, usamljenosti i predstavnik crne magije. Šuet je sledbenik grčke boginje Atene, duhovni vođa u keltskoj kulturi i u francuskom žargonu znači “super”.

Jelisejska palata još se nije oglasila povodom ovih teorija. Preduzimljivi trgovci odmah su iskoristili “hajp” i ponudili “Makronovu TikTok majicu” za 20 evra.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar