ISKRENA

Krstinja za Objektiv o OPERACIJI želuca: Kada vam zatreba stručna pomoć, znate da je to BOLEST

Progovorila o svemu kroz šta je prošla tokom takmičenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Finalistkinja „Zvezda Granda” Krstinja Todorović bila je jedan od glavnih favorita za pobedu, ali iako nije osvojila prvo mesto, zapamtio ju je ceo region. Pevačica se u razgovoru za štampano izdanje Objektiva osvrnula na proteklu sezonu popularnog takmičenja, mentorku Mariju Šerifović, kao i na operaciju želuca, nakon koje je izgubila čak 85 kilograma.

– Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati – rekla je Krstinja, te se osvrnula na zahvat kojem se podvrgnula.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti – rekla je Krstinja iskreno, a zatim dodala:

– Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila.

Od samog početka takmičenja Krstinja nije krila da obožava svoju mentorku, a sada nam je otkrila kako se Marija ponašala kada bi se kamere ugasile.

OSTATAK OVOG INTERVJUA, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 4. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

Autor: Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar