Savet Transparentnost: Mora se zaustaviti MAFIJAŠKA ODMAZDA na Vučića i Vulina

Spasić dalje navodi da su advokati Vučević i Komlenski pred tužilaštvo stavili jasan zahtev da se ispitaju čak i navodi mafijaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, ATA images

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost poziva državne organe da zaustave mafijašku odmazdu i hajku medijsko-političkog krila mafije na predsednika Republike Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za medije kaže da Savet pozdravlja aktivnosti dvojice advokata Miloša Vučevića i Đorđa Komlenskog koji su, u pisanoj formi, Republičkom javnom tužilaštvu preneli detalje mafijaške hajke na Vučića i Vulina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Spasić dalje navodi da su advokati Vučević i Komlenski pred tužilaštvo stavili jasan zahtev da se ispitaju čak i navodi mafijaša, koji su izneli optužbe na Vučića i Vulina kao vid mafijaške odmazde zbog najefektnije borbe protiv organizovanog kriminala u poslednjih 30 godina.

Ministar Vulin poslao JASNU poruku: FBI nije učestvovao u razbijanju bande Belivuk-Miljković

Državni organi moraju prekinuti mafijašku odmazdu protiv predsednika Republike i ministra unutrašnjih poslova i omogućiti nastavak efikasne borbe protiv mafije i zaštitu nacionalne bezbedbosti Srbije – zaključio je generalni sekretar Mario Spasić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. hvala bogu i pametnim ,hrabrim ljudima.jer ovo je sve prvrsilo meru.normalan covek vise ne moze da svari ovakav vid nepostovanja srbije i institucije predsednika a zeli vlast.jedva cekam na izborima da vidim koliko je procenata srba zastranio.mislim u negativnu stranu tj za negativnu opoziciju.

    Odgovori

Ostavite komentar