Palo RIBANJE – Vučić preslušao Stefanovića: Predsednik otkrio šta mu je odgovorio na KLJUČNO pitanje

Vučić je govorio da FBI nije imao nikakve veze sa istragom protiv monstruoznog klana koji je predvodio Velja Nevolja, a sada je otkrio i da je razgovarao sa Stefanovićem na tu temu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/nr, Profimedia/Henri Szwarc/Polaris

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da se pre dva dana čuo sa ministrom Nebojšom Stefanovićem i da je sa njim razgovarao o spornoj izjavi da je FBI učestvovao u istrazi u slučaju Belivuk.

Ministar odbrane, koji je prethodno vodio resor unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović je prethodno govorio o tome kako je FBI pomogao Srbiji u istrazi protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stefanović je tako uhvaćen u laži, pošto je sa nekoliko strana stigao demanti o umešanosti FBI u istragu protiv Belivuka.

I predsednik Vučić je govorio da FBI nije imao nikakve veze sa istragom protiv monstruoznog klana koji je predvodio Velja Nevolja, a sada je otkrio i da je razgovarao sa Stefanovićem na tu temu.

– Čuo sam se sa Nebojšom pre dva dana i pitao sam ga kakvu je to ulogu imao FBI u slučaju Belivuk. On mi je rekao “Pa ja nisam ni rekao da je imao u slučaju Belivuk”, nego je mislio valjda uopšteno. Ja vam sada govorim šta je meni rekao, pošto u slučaju Belivuk FBI nije imao nikakvu ulogu, već su sve uradili MUP i BIA. Naknadno pri otvaranju telefona, prvo su MUP i Bia otvorili i prve fotografije koje su pokazane, to su bile naše fotografije, sve smo sami uradili, a kasnije smo imali podršku sestrinskih evropskih službi – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja posle obilaska radova na novom Kliničkom centru srbije u Beogradu.

BONUS VIDEO



Izvor: Republika

Komentari (2)

  1. Zašto Stefanović ne pristane na detektor laži za sve što negira!!!. Možda bi mu i poverovali sve što priča!!!.

    Odgovori
  2. Samo Vi Predsedniče toleriše.... Dokle će te Vi sa Anom i sada Vulinom, držati celu Srbiju na ledjima.. A ovi lažovi lažu, lažu i niko ne ide na saslušanje, a Vi Predsedniče treba da se pravdate bagri lopovskoj..... ???

    Odgovori

Ostavite komentar