Bakirovo KONAČNO rešenje: Nacističkim sloganom traži ZABRANU za Srbe da budu Srbi!

"Konačno rešenje" je bio plan Nacističke Nemačke za sistematski genocid nad evropskim Jevrejima,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: DEBBIE HILL / UPI / Profimedia

Predsedništvo Stranke demokratske akcije SDA na čiji je predsednik Bakir Izetbegović, na današnjoj sednici u Sarajevu usvojilo je 18 zaključaka. Među njima je i sramni zaključak broj 7 u kom se nacističkim sloganom Srbima zabranjuje da budu Srbi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, zaključak broj 7 glasi:

“Predsedništvo SDA smatra da je predlog Pravnog tima SDA za izmene Ustava BiH i Izbornog zakona BiH dobra osnova za postizanje konačnog rešenja kroz pregovore svih parlamentarnih stranaka. Uklanjanjem prefiksa Bošnjak, Hrvat i Srbin u delu Ustava koji se odnosi na članove Predsedništva BiH bila bi omogućena implementacija presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci, te presuda u predmetima Šlaku, Pilav, Zornić i Pudarić.

Neophodnim smatramo i utvrđivanje nadležnosti Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i Doma naroda Parlamenta FBiH isključivo u zaštiti vitalnog nacionalnog interesa kako bi se uklonila asimetrija u funkcionisanju domova naroda u entitetskim parlamentima, te bio omogućen razvoj parlamentrane predstavničke demokratije kao evropskog standarda.”

Dakle, jasno je da se ovim zaključkom Srbima po svaku cenu zabranjuje da budu Srbi.

Podsećamo, “Konačno rešenje” je bio plan Nacističke Nemačke za sistematski genocid nad evropskim Jevrejima, koji je doveo do završne najsmrtonosnije faze Holokausta. Nemački vođa Adolf Hitler ga je nazvao: konačno rešenje Jevrejskog pitanja.

Foto: Wikipedia

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar