Majka uhapšena tokom posete sinu u zatvoru: Kada je došla i njegova sestra, dogodila se najluđa stvar

Ovo se ne događa često

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Merhita Paradar (56) iz Utar Pradeša u Indiji uhapšena je kada je došla u posetu sinu Aramu (32) u zatvoru u Rupnagaru.

Dok su razgovarali pred čuvarima, majka je sinu pokušala da prokrijumčari telefon koji je sakrila u pitu s jabukama koju je prethodno prijavila na ulazu u zatvor, piše portal Dnaindia.

Čuvaru koji je nadzirao razgovore sa zatvorenicima bio je čudan način na koji je majka sinu dala pitu. Zbog toga je pozvao kolegu i oni su na licu mesta uzeli i otvorili pitu.  Ne samo što su u njoj našli telefon, već je tu bila i marihuana.

Nakon što je majka uhapšena, Aramu nije preostalo ništa drugo nego da se uzda u rođenu sestru Ramiju (26) koja bi ga u narednom periodu obilazila.

Ono što niko živ nije mogao da očekuje je da će se isti taj čuvar koji je “predosetio” nešto čudno u vezi sa pitom, zaljubiti u Ramiju.

– Danima je pričao samo o njoj. Priželjkivao je da ona bratu svaki dan dolazi u posetu – reči su drugog čuvara iz zatvora u Rupnagaru.

Čuvar je posle susreta brata i sestre prišao Ramiji i otpratio ju je do izlaza. Slično je uradio još nekoliko puta sve dok nije skupio hrabrost da je pita da se vide van zatvora.

Prema pisanju portala Dnaindia, Ramija i čuvar su otpočeli vezu, ali ostaje jedino pitanje koliko je ona iskrena, budući da bi porodici Paradar bilo od koristi da imaju čuvara na svojoj strani.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar