(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Užas kod Gračanice: Čovek metalnom palicom pretukao ženu, motiv krajnje BIZARAN

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su da su postupili po prijavi te da su izašli na teren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživela napad nasilnog komšije Dž. Dž. koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Sve se odigralo u mestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. Ona je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao A. Dž., maloletni sin Dž. DŽ. te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla da izađe, budući da je već pola automobila bilo na putu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zaštitila ćerku

Maloletnik mu je tada poručio „marš“.

– Suprug je krenuo za njim i kazao mu da ne može tako da se ponaša, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku „leti“ Dž. Dž.

– Ja sam samo uspela reći ćerki da snima i „poletela“ sam iz vozila, pa stala između njega i ćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on beži – priča Dubinović.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gde su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

– On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio „da je on sledeći“. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli – tvrdi Dubinović.

I ranije imali problema

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podneli više prijava, ali nikada ni jedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

– Mi se zaključavamo u kuću, ne smemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo – zaključila je Dubinović.

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su da su postupili po prijavi te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali.

BONUS VIDEO:

Izvor: Dnevni avaz

Komentari (19)

  1. Bio jedan kod nas koji je je maltretirao sve zivo. Posebno devojke na igrankama. A onda ga je pojeo mrak. Nije na skroz, eno ga jedva hoda, ne zna sta ga je snašlo. I nikad više nije napravio nikakvu glupost. Nije mogao.

    Odgovori
  2. Nije to zbog priče jedne strane vec ima to drugi tok mržnje.Neće niko tako da postupi ako se neko zamoli ili propusti da prodje.Muka mi je id tihkosovara koji teraju neku svoju priču.

    Odgovori

Ostavite komentar