Ostavila u šorcu uključenu kameru da vidi ko joj najviše gleda zadnjicu: Rezultat ju je zapanjio (VIDEO)

Ovo nikako nije očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/alinedessine

Sve popularnija Francuskinja Alina Desin, koja se na TikToku proslavila veličinom i oblikom svoje zadnjice, napravila je mali eksperiment.

Ona je u zadnji džep premalog šorca ostavila uključenu kameru na telefonu kako bi videla ko joj, dok šeta ulicama, najviše posmatra pozadinu.

@alinedessineBordel j’aurais jamais cru que j’en cramerais autant 😂 ##backpocketchallenge♬ you would not believe your eyes – 🆒️

Alina je prvo šetala po gradu, a onda je ušla u tržni centar. Kada je na kraju kući pogledala snimak, došla je do iznenađujućeg rezultata.

– Žene su količinski isto gledale u moju zadnjicu koliko i muškarci. ‘Jači pol’ svih uzrasta nije se ustručavao da me gleda, ali iznenadilo me je koliko su me dame posmatrale. I to ne na sekund, već duže od toga – napisala je Alina čiji je video imao 11 miliona pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aline Dessine (@aline_dessine)

“Nemoj da se čudiš, žene su te gledale pre svega kao rivala, pošto su bolesno ljubomorne”, “Muškarci će te uvek gledati jer te žele, a žene jer ne mogu da te vide očima, a moraju”, bili su komentari TikTokera.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Uzas od struka do kolena. Ne gleda se samo ono sto je lepo, pa je zato imala toliko "obozavalaca" svoje zadnjice.

    Odgovori

Ostavite komentar