Vulin pristao da bude ISPITAN na poligrafu: Aleksandar Vučić i ja smo METE mafije, dok druge mafija štiti

"Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin objavio je da pristaje da bude ispitan na poligrafu u vezi sa optužbama o umešanosti u poslove Marka Miljkovića i Veljka Belivuka.

– Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića – rekao je Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je rekao, nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor.

– Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž. Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića. Ne očekujem da će Đilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli, ali očekujem da kada raskrinkamo ovu laž, oni pokrenu neku drugu. U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Đilas i njegovi mediji. Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi – poručio je Vulin.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar