Bahati vozač napravio HAOS usred Beograda: Udario u stubove, pa nastavio da vozi suprotnom trakom (VIDEO)

Nastavio je kao da se ništa nije dogodilo, ostao je u pogrešnoj traci i srećom izbegao vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/moj_beo_grad/Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak bahate vožnje u ulici Grčića Milenka u Beogradu, koji je privukao pažnju zbog haosa koji je vozač prouzrokovao.

Neoprezni vozač je, vraćajući se unazad u raskrsnicu, najpre zbunio pešaka koji je u tom trenutku želeo da pređe ulicu na pešačkom prelazu, potom je uspeo da se isparkira i krene u željenom smeru i dodajući gas zakačio nekoliko stubova pored puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Nastavio je kao da se ništa nije dogodilo, ostao je u pogrešnoj traci i srećom izbegao vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smera.

Ovaj incident podelio je korisnike društvenih mreža i dok su jedni zbijali šale na račun “dinamične” vožnje i vozača, drugi su ga osuđivali.

“Izgubio je kontrolu, sreća da niko nije povređen”, “Ko sve danas vozi”, “Strašno, stavljaju stubiće ispred čoveka”, “Šta ti je Golf čupa stubiće nema ogrebotinu”, “Da je neko tvoj vozio malo bi drugačije razmišljao”, komentarisali su korisnici društvene mreže Instagram.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar