Belivuk napravio HAOS u ćeliji: Pobesneo kad je saznao za optužnicu, u besu je izgovarao ove REČI

Velja Nevolja je sve vreme vikao i pretio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je juče optužnicu protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i preostalih 29 članova njihove kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili najmonstruoznije zločine.

Za Belivuka i Miljkovića prema nezvaničnim informacijama zatražena je doživotna robija što je navodno Belivuka do te mere razbesnelo da je urlao i napadao cimere u svojoj ćeliji!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Optužnica koja je napisana na nekoliko stotina strana sa svim dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na potvrđivanje.

Monstruozna ekipa Velje Nevolje u ovom trenutku se tereti za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanje. Optužnica sadrži detaljne opise stravičnih zločina među kojima su ubistva u “kući smrti” u Ritopeku.

Belivuk prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija nije dobro primio informaciju o podizanju optužnice.

– Do poslednjeg trenutka nadao se da će uz pomoć svojih prijatelja spolja da se izvuče na slobodu. Međutim, kad je primio informaciju o optužnici, najpre je počeo da urla u ćeliji i da psuje, a zatim je nasrnuo i na jednog od svojih cimera koji je pokušao da ga smiri – navodi izvor Alo upućen u dešavanja.

Velja Nevolja je prema njegovim rečima sve vreme vikao i pretio.

– Vikao je: “Neće vam ovo proći!” Nije jasno kome se tačno obraćao. Za razliku od njega ostali uhapšeni su zanemeli jer su shvatili da je zaista kraj i da najverovatnije većina njih decenijama neće biti na slobodi i neće videti svetlost dana – tvrdi izvor.

Prema najnovijim informacijama Tužilaštvo će tražiti od suda da optuženima produži pritvor još 30 dana budući da im ističe u ponedeljak 2. avgusta.

– Sud treba da potvrdi optužnicu, a nije isključeno da će biti dopunjavana – tvrdi izvor iz istrage.

Na spisku žrtava klana Belivuk – MIljković našli su se Pink panter Milan Ljepoja, Aleksandar Gligorijević Puki, Goran Veličković Goksi, Lazar Vukićević i Zdravko Radojević. Sumnja se da su svi završili u kući smrti gde su mučeni, kasapljeni i ubijani na najbrutalniji način.

Pored oružja i droge u kući je zaplenjena i mašina za mlevenja mesa u kojoj su pripadnici grupe mleli svoje žrtve koje su prethodno kasapili na najsitnije delove.

Policija je došla i do fotografija na kojima Belivuk i njegovi pajtosi poziraju nasmejani pored izmučenih i iskasapljenih žrtava. Fotografije su skinute s aaplikacije “Skaj” koju su članovi ekipe koristili za međusobnu komunikaciju.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Komentari (10)

  1. Што држава да се мучи са овим псохолошким случајевима све их трба осудити тако да их не копта много држањем у ћелији па ту је и храна.

    Odgovori
  2. Sudu nece biti lako da dokaze zlocine bez zrtava a na bazi fotografija pretpostavljenih zrtava. Pretpostavka nevinosti ce ici u korist optuzenih.

    Odgovori

Ostavite komentar