ŽENI se Miki Đuričić: Rijaliti zvezda odlazi pred MATIČARA u 44. godini života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/TV Pink

Jedan od najpoznatijih rijaliti igrača Miki Đuričić odlučio je da u 44. godini stane na “ludi kamen”.

Iako već godinu dana živi sa svojom izabranicom, koja mu je prošlog avgusta podarila ćerku Dunju, poznati pčelar iz Kupinova rešio je tek sada da sa njom ode pred matičara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se venčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, pre nego što ja uđem u Zadrugu. Sad ćemo prvo građansko venčanje da organizujemo, pa ćemo posle crkveno”, rekao je Miki i dodao da se raduje tom danu:

“Mi smo to planirali i ranije, još pre tri meseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to. Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi… Porodica, prijatelji, biće lepo”.

Foto: Printscreen/TV Pink

Đuričić je istakao i da neće objediniti venčanje sa krštenjem i prvim rođendanom svoje naslednice, već da će ta slavlja razdvojiti:

“Ne, neće to biti sve u jednom danu. Dunju ćemo krstiti i napraviti rođendan krajem avgusta, na dan kada je i rođena, a nekoliko dana kasnije, 4. septembra, ćemo se venčati”.

Miki je, inače, nedavno potpisao ugovor za učešće u novoj, petoj sezoni Zadruge, a svoju emotivnu partnerku, otkako se saznalo da je ima, krije od očiju javnosti. Kako je u više navrata objasnio, njegova izabranica nije iz “javnog sveta” i ne želi da se medijski eksponira, a nedavno je izjavio i da nema nameru da je prevari u rijalitiju s “nekom beštijom”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar