Pustila verenika da joj ubije sina (2) da bi “UČVRSTILI ljubav”: Zbog ovog obrta, poželela je da je nema

Nije očekivala da život može da joj priredi i ovako nešto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/AmberNicholMcDaniel

Amber Nikol Mekdanijel (31) iz Teksasa optužena je za saučesništvo u ubistvu dvogodišnjeg sina Džejsona Vajldera.

Mali Džejson izgubio je život kada je verenik Amber Nikol poželeo da njih dvoje “krenu ispočetka”, odnosno da stvore svoju porodicu, dakle bez njenog sina.

Iako je Amber u početku, razumljivo, bila protiv te monstruozne odluke Džejmsa Stilija, na kraju je popustila pred njegovim pritiskom, te je dečak zadavljen.

Ono što Amber nije očekivala je da će Džejms posle hapšenja negirati ubistvo!

Njen verenik je, naime, od početka saslušanja negirao da ima ikakve veze sa ubistvom deteta. Štaviše, preokrenuo je priču u svoju korist govoreći da je Amber bila labilna žena i da je on želeo da izađe iz veze.

Džejms je odmah po hapšenju preokrenuo priču oko ubistva dečaka, Foto: Wichita Falls county jail

– Rekao je sudu da je Amber čak pretila ubistvom rođenog sina ako je on bude napustio. Želela je da ubije sina kako bi se još više dopala mom klijentu – rekao je Džejmsov advokat na sudu.

Amber je privedena iste večeri kada joj je verenik okrenuo leđa kako bi sačuvao svoju slobodu. Kada je čula njegovu odbranu, svet joj se srušio.

– Iako je on najverovatnije ubio dečaka, ne postoje jasni dokazi, niti DNK tragovi u kući da je on izvršio ubistvo. S druge strane, postoje svedoci koji idu njemu u korist i koji su viđali Amber rastrojenu i sa bipolarnim poremećajem – prenosi KFDX reči ljudi iz policije Vičite Folsa koji su upućeni u slučaj.

Ono što bi Amber moglo da ide u prilog su neke poruke na Fejsbuk mesendžeru kada joj je Džejms pisao da bi bilo lepo stvoriti novu porodicu, sa “novom” decom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Mojom ulicom skoro svakodnevno prolazi mlada mama sa dečicom u kolicima. Igrom slučaja saznao sam da ide svom švaleru dok je muž na poslu. I tako jednog tmurnog dana dok sam čupao kablove iz zida zbog grmljavine koja se približavala ugledao sam kroz prozor mamicu sa kolicima koja je žurila švaleru bez obzira na nevreme. Do švalera je morala da gura kolica nekih 400 metara a da je odlučila da se vrati nazad nekih 50-ak. Svi slušajevi su slični.

    Odgovori

Ostavite komentar