U ljubavi je sa SINOM Lepe Brene, a malo ko zna čime se bavila Sandra: BRALA je kupine za 20 evra

Sandrin otac se pohvalio dobrim odgojim svog deteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Otkad je počela da se zabavlja sa sinom Lepe Brene, Sanja Miljaković privlači veliku pažnju medija. Poslednji put kada je Sandra dospela na naslovnica štampe bila je kriza u vezi sa Viktorom Živojinovićem, koju su uspešno obnovili nedavno, a malo ko zna šta je radila pre veze sa sinom poznate pevačice.

Iako je zbog veze sa Viktorom već dve godine pod budnim okom javnosti, Sandra se, kako se priča, uopšte nije promenila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Iako mnogo vremena provodi u vili Živojinovića, Sandra sama plaća stan u Beogradu, u kojem živi, studira na Filološkom fakultetu i radi kao šminkerka, što joj donosi prihode.

Kako je jednom prilikom ispričao komšija njene porodice, Brenina snajka je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, uvek je bila uzorna devojka, a radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

To je svojevremeno potvrdio i Sandrin otac.

– Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje. I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala – rekao je Sandrin otac Zvezdan prošle godine za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar