“Dobri su hladni i u ležećem položaju”: Hrvatski tiktoker poziva na KLANJE SRBA, pomenuo i Novaka (VIDEO)

Sramni snimci kruže društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama danima već kruže snimci hrvatskog tiktokera Kristijana Markovića, u kojima ne prestaje da širi govor mržnje prema Srbima.

Jedna od najkontroverznijih izjava bila je ta da je najbolji teniser sveta, Novak Đoković, toliko uspešan zato što ima hrvatske krvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je izazvalo pravu lavinu komentara na internetu, a još veći šok usledio je nakon isplivavanja drugog snimka na kome izjavljuje da nema ništa protiv Srba, ali ih najviše voli hladne i u ležećem položaju.

@spojena1obrva#fy #fyp #foryourpageofficial #hrvatska #balkan #srbija #srbijatiktok #hrvatskatiktok #tennis♬ Anica – Kninska Kraljica – Marko Perković Thompson

U “razgovoru” sa svojom igračkom, plišanim medom koga sve vreme drži, Kristijan je rekao:

– Ja nemam ništa protiv Srba. Zapravo, Srbi su dobri, ali kad su hladni i u ležećem položaju, kad ćute – rekao je Kristijan, koji je na svom videu stavio i natpis “Kad postanu nebeski narod, R.I.P Srbija”.

U nekoliko video snimaka poziva na klanje Srba, a posebno plaši činjenica koliko ovakvi snimci imaju lajkova.

Da li zbog jeftine popularnosti ili zbog mržnje prema Srbima Kristijan snima ovakve klipove, nije poznato, ali je jasno da su ovakvi postupci nedopustivi i jasno ukazuju na govor mržnje i pozivanje na nasilje. Zabrinjavajuća činjenica je što njega na Tiktoku prati preko 17.000 ljudi.

 

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Кристијан Марковић, како то звучи хрватски, вероватно конвертирали 40-тих година прошлог века. Ватикански Срби су екстра случајеви, обожавам их!

    Odgovori

Ostavite komentar