OZBILJNO SA ĐUKOM

EKSKLUZIVNI VIDEO! Svetozar Vujačić, savetnik ministra policije: Nebojša Stefanović je KRIV!

Gost Vladimira Đukanovića je Svetozar Vujačić, savetnik ministra policije Aleksandra Vulina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Gost autora emisije Vladimira Đukanovića je Svetozar Vujačić, advokat i savetnik ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Vujačić je u emisiji, između ostalog, upitao bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića “zašto je dozvolio Dijani Hrkalović da radi to što je radila” i optužio ga da je kriv jer nije sprečio prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića.

– Kriv je za prisluškivanje, u najmanju ruku po objektivnoj odgovornosti, jer ništa nije uradio da spreči to prisluškivanje. Zašto je dozvolio Dijani Hrkalović da radi to što je radila? Da naređuje, da obustavlja istrage, da pušta ljude iz zatvora… Ona je veliko zlo nanela ovoj zemlji – rekao je Vujačić.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar