Darija (15) i Ivan (11) napravili dete, pa otkrili prevaru: Devojčica je sada priredila još veći ŠOK

Pratioci ne mogu da veruju šta čitaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/uverdig_ivv

Ruskinja Darija Sudnišnikova (15) koja je prošle godine objavila da je zatrudnela sa, tada 10-godišnjim drugom Ivanom, priredila je roditeljima, rodbini, ali i svim Rusima novi šok.

Nakon priznanja da Ivan nije otac njene 11-mesečne ćerke Amelije, već je u zimu 2020. godine silovana u gradu Železnogorsku, Darija je objavila da je ponovo trudna!

Ne samo što niko nije očekivao da će tako brzo ući u novu avanturu zvanu “drugo stanje”, već je objavila da će i drugo dete zadržati. U odnosu na prvu trudnoću, sada nije lagala o tome ko je otac.

– Otac deteta je moj višemesečni dečko Maksim (17). Nismo planirali novu trudnoću, ali dete ću zadržati, baš kao i Ameliju. Bio je težak izbor, ali nikada ne bežim od sopstvene odgovornosti – rekla je Darija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nudadasha01_privat (@nydadashaq)

Njena majka koja joj je najviše pomagala pri prvoj trudnoći, ali i sada kada treba brinuti o Ameliji, kaže da je šokirana saznanjem da će Darija ponovo proći kroz sve ispočetka.

– Kada budem rodila drugo dete, Amelija će imati već dve godine. Lepa razlika između nje i bebe. Za to vreme kupiću sebi stan i preseliti se tamo sa Maksimom i decom – rekla je Darija koja je dosta novca zaradila od ekskluzivnih intervjua koje je davala tokom 2020. godine.

A gde se trenutno u celoj priči nalazi 11-godišnji Ivan, koji je bio glavni akter prve Darijine trudnoće?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nudadasha01_privat (@nydadashaq)

– Ivan je tu uz nas. Mlad je i još je zaljubljen u mene. Rekao je da me nikad neće ostaviti na cedilu. Nada se da ću, kad još malo odraste, biti slobodna, da neću biti sa Maksimom. Videćemo, svašta je moguće – zagonetna je Darija.

Darija je proleća 2020. godine senzacionalno objavila na Instagramu da je zatrudnela u 14. godini sa četiri godine mlađim Ivanom. Tada je otkrila kako su se “malo više igrali” u sobi njenih roditelja, te je ostala u drugom stanju.

Nakon što je sa svojom pričom postala tema mnogih emisija u Rusiji u kojima su gostovali pedijatri, psiholozi i drugi viđeniji ljudi iz struke koji su objašnjavali zašto je nemoguće da 10-godišnji dečak bude otac bebe, Darija je priznala da je silovana u parku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nudadasha01_privat (@nydadashaq)

Tada je rekla da će i abortirati, ali se, verovatno zbog silne narastajuće popularnosti koju je doživela, predomislila i zadržala je dete. I ne samo to. Sada je otišla i korak dalje.

Darija Sudnišnikova sada ima 650.000 pratilaca na Instagramu, više od milion obožavatelja na TikToku i prava je zvezda u Rusiji.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. To je mala bu*ala,sa 14 g. rodila, sad će sa 1 6 g. I kad sazri kao žena decu će čuvati njeni ili njegovi roditelji ali neka joj je sa srećom

    Odgovori

Ostavite komentar