“Idemo do kraja”: Grafiti o Nevolji ZASTRAŠUJU ljude, otkriveno i JEZIVO značenje Dijaninih poruka (FOTO)

O povezanosti Hrkalovićeve sa Belivukom govore i saznanja da Dijana stan ne napušta bez pratnje „gorila” koji su, navodno, deo Veljine ekipe sa tribina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Uskoro će protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihove bande mesara i koljača biti podignuta optužnica.

Za to vreme, oni koji se i dalje nalaze na slobodi a deo su ove kriminalne organizacije čine sve kako bi pokušali da utiču na rad onih koji će uskoro biti na prvoj liniji fronta borbe protiv ovih monstruma kojima, kako se pokazalo, nije strano da ubijaju, kolju i melju ljude.

Kao što smo već pisali, u centru Beograda nedavno su osvanuli grafiti podrške vođi ozloglašene grupe huligana „Principa” i osvedočenom saradniku i čoveku od poverenja šefa „kavačkog klana” Radoja Zvicera.

ISTRAGOM DO IZVOĐAČA RADOVA

Prof. dr Miroslav Bjegović sa Fakulteta za bezbednost u Novom Sadu kaže da baš ti ostaci mafijaške hobotnice, koji su i dalje na slobodi, jesu oni koji po Beogradu pišu poruke od kojih se ledi krv u žilama.

– Grafiti plaše obične građane jer su oni koji su ih ispisali produžena ruka Belivukovog klana. Mislim da daljom istragom treba doći do ljudi koji se bave takvim prljavim poslovima, a sa druge strane, istraga treba da pokaže i ko su one ključne ličnosti u državi koje su bile u sprezi sa ovim kriminalnim klanom – ističe Bjegović.

VEZA DIJANINIH PORUKA I GRAFITA

Primere tih čudnih „motivacionih poruka”, koje na prvi pogled deluju potpuno nevino, možemo vrlo lako da pronađemo i na društvenim mrežama Dijane Hrkalović.

Kontroverzna bivša sekretarka MUP, koju povezuju ne samo sa Veljom Nevo- ljom već i sa kriminalcem Darkom Elezom, od kada je otvorila profil na Instagramu, kao da je sama sebe promovisala u neformalnog vođu navijača Partizana.

Ne preza Dijana, koja je saslušavana u prostorijama SBPOK u vezi sa istragom protiv Belivuka i Eleza, ali i prisluškivanja predsednika Srbije, da objavljuje poruke kao što su „Idi do kraja” ili „Ako treba, i u zatvor”…

O povezanosti Hrkalovićeve sa Belivukom govore i saznanja da Dijana stan ne napušta bez pratnje „gorila” koji su, navodno, deo Veljine ekipe sa tribina.

– Njeno ponašanje je nastavak jedne organizovane akcije sa ciljem rušenja vlasti u Srbiji. Kada kaže „Idemo do kraja”, znači da kompletna mafija još uvek nije iza rešetaka, da njihov krajnji cilj nije ostvaren. A smatram da je njihov krajnji cilj, bez obzira na kriminalnu delatnost, rušenje upravo samog predsednika Aleksandra Vučića. Naravno, uz pomoć stranog faktora i stranih obaveštajnih službi, kojima ova vlast u Srbiji ne odgovara. Kada Hrkalovićeva kaže „Ako treba, i u zatvor“, smatram da nije ni pogrešila, jer za ono što je učinila za vreme vršenja svoje dužnosti u MUP naravno da treba da odgovara, a visinu kazne upravo da odrede tužilaštvo i sud. Kada kaže „Idemo dalje”, ona ih upućuje svojoj kriminalnoj grupi, da se ostvari krajnji cilj, a to je rušenje aktuelne vlasti. Dijana nije vrh piramide, treba da se otkrije njen šef – naglašava profesor Bjegović.

Piše: Danica Ćuruvića

BONUS VIDEO

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 28. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar