Ministar Vulin ODBRUSIO Hrvatima zbog svojatanja Nikole Tesle: Uzmite Brus Lija, ako se Kina složi

Pustite Teslu nama, mi ćemo da se bavimo time, rekao je Vulin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Ministar Aleksandar Vulin gostovao je u Jutarnjem programu na TV Pink, gde je komentraisao ponovno svojatanje Nikole Tesle od strane Hrvata, ali i napade koje dolaze sa te strane, zbog toga što je sinu dao ime Vukan.

– Da nije toliko jadno, pa da se smejemo, ali ne možes da se smeješ. To oko Nikola Tesle da razjasnimo, on je rođen u austrijskom carstvu, rastao i školovao se u Austrougarskoj, posle je živeo u Americi, nikada u svom životu nije stao na tlo Hrvatske, niti bilo kakve organizacije koja sebe naziva Hrvatskom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tesla je bio Srbin, kao što on piše, imate bezbroj njegovih pisama, gde on priča o svom poreklu, ako Milanović misli Srbima da otme Teslu, neka ode u Smiljane neka potraži jednog Teslu, neka ih pita čiji su, neće ih naći jer su svi pobegli ili su proterani, nece naći ni grobove, jer su ustaše rušile spomenike, a odlično su znali čije spomenike ruše.

Tesla je veliko ime, čitav svet zna ko je Tesla, onda Hrvati hoće da prisvoje malo te slave, ali mu nijedan spomenik nisu digli.

– Pustite Teslu nama, mi ćemo da se bavimo time, vi možete da uzmete Brus Lija, ako se Hong Kong složi sa time – rekao je Vulin.

O napadima na predsednika zato što je sinu dao ime Vukan

– Vukan, lepo ime, srpsko ime. Šta to govori, da su on i njegova supruga Srbi i da vole svoje dete, da se zove drugačije, isto bi voleli svoje dete.

– To je besprizorna mržnja prema Aleksandru Vučiću, ime deteta je povod na napad, za šta ga napadate, za vreme Aleksandra Vučića, Srbija je samo napredovala, pogledajte koliko su veće plate, koliko ima više puteva, koliko je efikasnija vojska i policija…- rekao je Vulin.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar