Đilas NAPAO ženu pred ćerkom zbog FATALNE Lenke: “Odrubiću ti glavu i izbaciti iz stana kao pacova!”

- Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju - navela je Iva, bivša supruga Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragan Đilas, predsednik SSP-a i čovek koji pretenduje na najviše državne pozicije, dok je bio gradonačelnik Beograda krvnički je nasrnuo na drugu suprugu Ivu i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića i to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine!

To se, kako je sama Iva posvedočila policiji, dogodilo 7. decembra 2014. godine, kada ona i Đilas nisu živeli zajedno, ali nisu bili ni zvanično razvedeni, a kako Alo! saznaje, do maltretiranja je došlo zbog dadilje Lenke zbog koje je Đilas tada i dalje zakonitoj supruzi i njenim roditeljima pretio i da će ih kao pacove sve izbaciti iz stana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Incident se zbio u stanu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru. Svađa je počela tako što je Đilas u 18 časova došao po ćerku i od deteta čuo da je Iva otpustila dadilju Lenku koju je on našao. Poludeo je, pozvao je Ivu, vikao na nju i pretio da će joj uzeti decu. Rekao je da jedino u Lenku ima poverenja i da će toj ženi dati platu dva meseca unapred dok sa Ivom ne okonča spor na sudu – počinje priču izvor i dodaje da se Đilas oko 21 čas vratio u stan sa detetom i da je tada počeo okršaj sa Ivom i njenim roditeljima, navodi Alo.

– Bio je besan, vikao je, Ivina majka Ružica mu je prišla i zamolila ga da ih ne maltretira jer su stari i bolesni. Pitala ga je za novac za Lenku, na šta joj je on odgovorio da su oni u porodici svi bolesni i da nema poverenja u njih. Na njegove reči Ružica je odgovorila da Đilasova majka stalno ide kod psihijatra. Tada se Iva umešala i stala između Đilasa i Ružice i rekla mu da joj ne dira porodicu. Nakon toga, on je u besu odgovorio da će ih kao pacove sve izbaciti iz stana zato što mu diraju majku – objašnjava izvor i dodaje da je, nakon što je majka Ružica stala u odbranu ćerke Ive, Đilas počeo sa fizičkim obračunom.

– Iva je ispričala da je njena majka rekla Draganu da nema smisla da je vređa, da bi Đilas nakon toga nasrnuo na nju. Videvši to, Iva se postavila između njih kako bi zaštitila majku – dodaje izvor i navodi da je u zaštitu ćerke Ive stao otac Slobodan, koji je na kraju dobio udarac od Dragana Đilasa.

Da su ova saznanja i te kako tačna pokazuje i policijski izveštaj koji je objavljen u medijima.

– Kada je otac video da me je Dragan napao, prišao mu je sa leđa kako bi ga odvojio od mene. Tada je Dragan oborio mog oca i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Nastavili su da se rvu po podu, ja i majka pokušavale smo da ih razdvojimo, a onda sam istrčala na hodnik zgrade i pozvonila kod komšija kako bi nam pomogli, ali niko nije otvarao vrata. Dragan je tada izašao iz stana i, dok je silazio, čula sam kako nekom kaže da pozove policiju – ispričala je policajcima potresena Iva i dodala da je dva puta zvala policiju, ali pošto nisu dolazili, odvezla je oca u Urgentni centar, gde su mu konstatovane kontuzije glave od Đilasovih udaraca, što potvrđuju i lekarski izveštaji koje su mediji ranije objavljivali.

Varao ženu dok je bila trudna!

Tokom iskaza u policiji Iva Đilas je otkrila i da njenom suprugu ovo nije bio prvi put da se fizički obračunava sa njom.

– Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Takođe, da naglasim da je za vreme moje trudnoće Dragan bio sa drugom ženom, i za vreme dok sam bila trudna i dok me je maltretirao, bila sam kod svojih roditelja, a nijednom me nije pozvao da pita kako sam – navela je Iva i tvrdila da joj je i pretio smrću.

– Rekao mi je: „Odrubiću ti glavu“. Ja sve ovo nisam prijavljivala, ali sada sam nakon svega veoma zabrinuta za svoju bezbednost, kao i za bezbednost svojih roditelja i dece – zaključila je tada Đilasova supruga.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar