Dončić razbio Argentinu, pa poslao jaku poruku Novaku Đokoviću: Ove reči oduševiće Srbina!

Mnogi Dončića smatraju za jednu od najvećih zvezda Olimpijskih igara uz Novaka Đokovića, na šta je i on gospodski odgovorio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Košarkaš reprezentacije Slovenije Luka Dončić briljirao je tokom prvog meča Slovenije na Olimpijskim igrama, gde se ova ekipa susrela sa Argentinom i rutinski slavila sa 118:100.

– Argentina je odličan tim. Bilo je teško, jer su igrali veoma dobro u odbrani. Ali spremili smo se na adekvatan način i odigrali ekstremno dobro. Bili smo čvrsti u defanzivi, igrali smo dobro u napadu. Prvi meč na Olimpijskim igrama je iza nas, velika pobeda i osećamo se posebno – rekao je Dončić odmah posle utakmice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kaže da ga rekord koji je mogao da obori na  meču ne zanima i da je igrao isključivo za reprezentaciju i pobedu.

– Veoma je poseban dan za Sloveniju. Ne interesuju me rekordi, želeli smo pobedu i po to smo došli – rekao je Luka.

Mnogi Dončića smatraju za jednu od najvećih zvezda Olimpijskih igara uz Novaka Đokovića. I jedan i drugi privlače ogromnu pažnju u olimpijskom selu, ali Slovenac kaže da je najbolji teniser ipak za pedalj ispred.

– Volim to što sam zvezda ovih Olimpijskih igara. Osećam se dobro. Mnogo se fotografišem u olimpijskom selu, naravno, mogao bih i više, ali mislim da je lik sa najviše slika na ovim Igrama Novak Đoković – našalio se Dončić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar