Katastrofa za Kairat, velika vest za Zvezdu: Banjak i još trojica pozitivni na koronu pred meč u Beogradu

Ovo bi Zvezdi umnogome moglo da olakša posao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Fudbaler Kairata iz Almatija Maki Banjak, ali i još trojica prvotimaca, pozitivni su na koronu pred meč sa Crvenom zvezdom, saznaje MOZZART Sport.

Pored Banjaka, pozitivni su i Hose Kante, Stas Pokatilov i Ajbol Abiken. Neigranje Kantea je najveći udarac, pošto je bio najbolji na terenu, a dao je i prvi gol u prvom meču. Dakle, oba strelca gola iz prvog duela su pozitivna, kao i prvi golman Pokatilov. Abiken nije igrao pre nedelju dana protiv crveno-belih, ali je prethodno pogotkom pomogao da se prođe Makabi iz Haife.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kairat je već doputovao u glavni grad Srbije, a mi se nadamo da ova vest neće uticati na promenu termina meča, već da će Kazahstanci morati da igraju. Kairat je u prvom meču slavio sa 2:1, a bivši fudbaler Partizana Maki Banjak postigao je pobedonosni gol posle one katastrofalne reakcije defanzivaca crveno-belih i pogrešno postavljene ofsajd zamke.

Revanš duel na programu je u sredu od 20 časova i 30 minuta, a domaćin će biti Crvena zvezda. Nadaju se crveno-beli da bi mogli da preokrenu situaciju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar