Otvoren ZATVORSKI restoran: Stolovi su u ćelijama, a piće vam služe “kažnjene” konobarice (VIDEO)

Čik probajte da prošvercujete nešto pored ovih lepotica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/alcotraz_uk

Vlasnik restorana u Londonu rešio je da adaptira svoj lokal i pretvori ga u zatvorski, pa tako u glavnom gradu Engleske sada postoji “Zatvorski bar”.

“Alcotraz Cell Block Two One Two” nalazi se u gradskoj oblasti Šordič u Londonu, gde budućim gostima “zatvorenicima” obećava da će biti “jedan od najpopularnijih koktel barova” u gradu.

Ovaj nebičan i zanimljive koncepcije koktel bar iz Londona inspirisan je najpoznatijim američkim zatvorom “Alkatraz”, skriven je iza roletni u londonskoj ulici Brik Lejn.

Posetioci -ili “zatvorenici” moraju da nose narandžaste kombinezone i sede u svojim “ćelijama“ pre nego što pokušaju da prošvercuju alkohol pored upravnika i u ruke postojećih “zatvorenika” – gostiju, pišu Zanimljivosti dana.

Ako uspeju u tome, stručni “zatvorenici” će vam napraviti koktel po vašoj meri to jest ukusu. Koktel zatvorski bar podeljen je na prave ćelije, sa metalnim krevetima i rešetkama, ižvrljanim zidovima i telefonima koje deli staklena pregrada. Posebna atrakcija su prelepe konobarice koje su takođe obučene kao zatvorenice.

U Alkotraz baru nećete naći pripremljeni meni pića uostalom, to je “zatvor”, pa to tamo ne možete ni očekivati!

Koktel bar “Alcotraz Cell Block Two One Two” traži od zatvorenika da “budu što kreativniji u pokušajima krijumčarenja alkoholnih pića“ – ali ne brinite zatvorski čuvari na vašoj strani te će vam verovatno progledati kroz prste.

Inače, gosti bara mogu da jednom nedeljno uživaju i u predstavi, jer osim miksologa i kelnera tu si i previ glumci u ulogama čuvara, načelnika popravne ustanove, advokata ili zatvorenika.



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar