ISKRENA

Bekvalčeva o Rasti, ćerkama, poslu: Radije bih da ljudi vide moj INTIMNI SNIMAK nego kako izgledam ujutru

Otkrila i da li je duet koji je snimila sa Rastom prvobitno bio namenjen Severini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je publici predstavila duet koji je snimila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, a sada je pričala o tome, ali i o nekim stvarima iz privatnog života.

-Jutros sam izgledala kao socijalni slučaj. Imamo jednu grupu u kojoj smo moj najbolji prijatelj, sestre i ja, pa sam im poslala snimak da vide kako sam izgledala. Pre bih se odlučila da narod vidi moj po*no snimak, nego taj od jutros – rekla je ona za Alo kroz smeh.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkrila je i šta misli o Rasti, kao i kako je došlo do saradnje sa njim.

-Rasta je jedno jako emotivno, divno i nežno muško biće. Nikada nisam imala lepšu i lakšu saradnju. Sve je teklo prirodno i lepo, bez puno priče. Njegova cela banda deluje malo grubo i agresivno, ali shvatila sam da ne treba imati predrasude jer oni su banda mekog srca – istakla je Bekvalčeva.

-Do saradnje je došlo spontano, prvo se desilo poznanstvo pa smo počeli da razgovaramo o zajedničkoj pesmi. Stefan je bio vrlo angažovan, napisao je više različitih melodija i pozvao me je kod sebe u studio. Čim smo odabrali muziku, u roku od nekoliko dana on je napisao i tekst za pesmu – rekla je pevačica za pomenuti medij.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Osvrnula se i na priče da je ova pesma prvobitno bila namenjena Severini.

-Ova pesma nikada nije bila namenjena Severini, Rasta ju je namenski napisao za naš duet – objasnila je Nata.

Priznala je i da nije lako biti samohrana majka, ali i da ne bi volela da se njene ćerke Hana i Katja jednog dana bave muzikom.

-Jako je teško da sama othranim dva deteta, ali to je nešto najlepše što mi je život dodelio. Za sebe mogu da kažem da sam žena puna ljubavi kojoj je život nametnuo da bude jaka. Ne bih volela da se Katja i Hana bave muzikom, ali ukoliko bi se odlučile za to, bila bih im najveća podrška. Nas tri imamo posebnu konekciju, u našem potpunom ludilu vlada ljubav i to je najbitnije – istakla je Nataša Bekvalac za Alo.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar