Nestvarna priča iz Tokija: Đoković presreo Bosanca i dokazao kolika je ljudina (FOTO)

- Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost - kaže Amel Tuka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Najbolji atletičar Bosne i Hercegovine Amel Tuka opisao je neverovatan susret sa Novakom Đokovićem, sa kojim je napravio fotografiju, a sa javnosti podelio priču koja dokazuje kakav je čovek prvi reket sveta.

– Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: Pa gde si ti? Kontam, ko će sad biti, al’ okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom – oduševljen je bio atletičar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželeo sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Vimbldona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru – istakao je Tuka.

– Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet videti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da ce doći. Sretno Nole – napisao je ispod fotografije sa Novakom jedan od sedmoro predstavnika Bosne i Hercegovine u Tokiju.

Bonus video:

 

Donela je Srbiji novu medalju u Tokiju: Tijana Bogdanović se okitila bronzom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar