Hrvati udarili na Vučićevog MALOG SINA: Zašto mu je dao ime Vukan?! (FOTO)

Hrvati su otišli toliko daleko da su udarili i na predsednikovog četvorogodišnjeg sina Vukana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Napadi na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića poslednjih dana dostigli su vrhunac, a sada je otkriveno i kako kreću.

Naime, nakon što je država Srbija iznela jasan stav da je za nju najava prikazivanja lika Nikole Tesle na hrvatskom evru krađa, danas se na naslovnoj strani Jutarnjeg lista pojavio tekst o tome kako Srbija Hrvatskoj ne može ništa. Naslov glasi: “Prazne pretnje iz Beograda – Srbija nam ne može zabraniti Teslu na hrvatskom evru”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zatim se u elektronskom izdanju ovog lista kao glavna vest pojavio tekst gde se svim snagama sumanutim optužbama udara na Srbiju i predsednika Vučića, kao da smo najveći razbojnici na Balkanu.

Hrvati su otišli toliko daleko da su udarili i na predsednikovog četvorogodišnjeg sina Vukana, pa navode da nije čudo što mu je dao to ime, budući da je to bio najstariji sin osnivača srpske države Stefana Nemanje. Očigledno je to za Hrvate nešto neoprostivo.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (16)

  1. "Srbi su otkinuti dio urvatsog katolickog stabla" kraj citata. Ujkane, od vasega stabla mogli su se samo siptari da otkinu, i niko drugi na balkanu, dok je vas zlocinacki gen poznat jos iz tridesetogodisnjeg rata, i opsade Magdeburga, na cijioj Katedrali stoju uklesano: "SACUVAJ NAS, BOZE KUGE GLADI I HRVATA" to o vamo dovoljno govori, i u Nemackoj koja vam je uvek bila naklonjena, dok ste s njima uvek isli u ponor, a tako ce bit i u buducnosti. Samo vi otimajte tudje, vi ste za zalit, jer svojega i nemate, izuzev zlocina, koji su nadmasili i nacisticke SS-trupe, koje su vam dosle u pomoc, i zajedno sa vama osnovali ondasnju NDH, i 50 godina oni su vam osnovali i danasnju NDH. Prestanite vec jednom da lazete i kradete, niste vi jedini narod koji nema istoriju, odnosno povijest, a to sto od povijesti imate, najcuveniji ste na svetu, jer ste imali konc-logore i za decu, cega se ni Hitler nije setio, ili je u odnosu na vas bio human?

    Odgovori

Ostavite komentar