Levajac nije uspeo: Rus savladao srpskog predstavnika u stoni tenisu

Meč je bio izuzetno zanimljiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Drugi srpski predstavnik na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini stoni tenis – Dimitrije Levajac, poražen je na startu turnira.

Bolji od Srbina bio je Rus Kiril Skačkov koji je, nakon velike borbe, slavio rezultatom 4:2 (4:11, 13:11, 11:6, 7:11, 5:11, 8:11).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Silovito je krenuo Skačkov u prvom setu koji je osvojio nakon nekoliko minuta, ubedljivim rezultatom 11:4. Mladi Banjalučanin je skoncentrisanije ušao u drugi set, preuzeo inicijativu i pružio žestok otpor. Usledila je velika borba, koju je rešila razlika u korist srpskog igrača. Ekspresno je Levajac osvojio i treći set da bi se Skačkov “probudio” u četvrtom setu i nakon dobre igre uspeo da poravna rezultat.

Uhvatio je Skačkov zalet iz petom setu te je iskoristio umor srpskog stonotenisera, osvojio peti seti i došao na korak do trijumfa. Istim ritmom nastavio je Rus i u šestom setu i potpuno slomio mladog Levajca. Nešto ranije tokom dana predstavnik Srbije Žolt Pete poražen je na startu takmičenja od Grka Panajotisa Gionisa rezultatom 4:0 (11:6, 11:8, 11:9, 11:8).

PRVA MEDALJA: Damir Mikec upucao srebro u Tokiju!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar