Sestre bliznakinje otkrile ŠOKANTNU brojku sa koliko su osoba SPAVALE, pa brutalno izvređale muškarce

Luiz i Martina su otkrile da je njihova industrija vremenom postajala sve gora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Sestre bliznakinje Luiz i Martina Foken su najstarije “dame noći” u Amsterdamu koje su se industrijom za odrasle bavile više od pola veka.

Amsterdam je poznat po ozloglašenoj ulici Crvenih fenjera u kojoj se ispunjavaju raznorazne fantazije. Najduže iskustvo u ovom poslu upravo imaju Luiz i Martina Foken koje su se 2012. godine konačno penzionisale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sestre su bile deo dokumentarca koji se bavio njihovim životom, ali i knjige koja je opisala neverovatan život koji su vodile.

U razgovoru za magazin “The Guardian” Liuz i Martina, koje su osmoj deceniji, priznale su da su u toku svog radnog iskustva imale preko 350.000 klijenata.

– Suprug me je pretukao na ulici u ranim dvedesetim godinama. Rekao mi je da ako ne zaradim novac za njega da će me ostaviti. Dobila sam decu sa njim i volela sam ga, pa nisam imala nekog izbora – rekla Luiz.

Sa druge strane Martina nakon što je dobila prvo dete saznala je da njena sestra bliznakinja radi u ozloglašenoj ulici. Nije znala da njena sestra prolazi kroz pakao zbog nasilnog supruga, pa joj je ponudila pomoć.

– Bile su im potrebne čistačice u javnoj kući i Martina je prihvatila posao. I tako je sve počelo. Muškarci su naročito bili zainteresovani da spavaju sa sestrama i od toga smo napravili posao – rekla je Luiz.

U razgovoru za “BBC” Martina je priznala da su tokom ovog rizičnog posla povremeno bile i životno ugrožene. Naime, jednom prilikom klijent sa sobom je poneo nož i sestre kažu da je dobro što su bile u nekim situacijama zajedno kako bi pomogle jedna drugoj.

– U međuvremenu smo saznale sve trikove i šta žele, čak smo i našle cake kako da ih zasmejemo ako treba – rekle su sestre za BBC.

Luiz i Martina su u penziji i na kraju razgovora sa novinarkom “Gardijana” Džuli Bindel rekle su da je njihova industrija vremenom postajala sve gora.

– Nekada je cela porodica mogla da živi od tvoje zarade, sada na sve to dolaze ogromni porezi. Možda je bolje za pimpove i strance, ali za devojke iz Holandije ne. Lešinari su se nakotili početkom milenijuma. Organizovan kriminal. Momci su drugačiji danas. Previše piju, debeli su i ne poštuju nikoga. Trebalo bi da voze bicikle kao momci u Holandiji, a ne da non stop piju – zaključile su sestre Foken.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar