Nije želeo da prizna dete, pa poslao BRATA na DNK testiranje: Jedan potez bivše devojke uništio mu je sve

Čvrsto je verovao da će se izvući iz teške situacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Romansu su započeli u noćnom klubu. Nekoliko dana kasnije nisu se odvajali jedno od drugog. Posle tri meseca, započeli su zajednički život iako on nije ni znao da mu je partnerka u drugom stanju.

A tada se sve srušilo kao kula od karata.

Nemac iz Donje Saksonije ostao je u šoku kad mu je devojka rekla da je zatrudnela. Prekinuo je s njom vezu i nisu se videli godinu dana. Kad se porodila i malo oporavila od svega, zatražila je da prizna da je otac deteta, prenosi Fenix magazin.

Nemac je zbog te ideje doživeo fras i odbio je da se podvrgne testu. Međutim, bivša devojka bila je uporna jer nije želela da dete odrasta bez oca i naravno, bez njegove finansijske podrške.

Muškarac je došao na užasnu ideju da podmetne rođenog brata koji bi umesto njega otišao na testiranje. I zaista, brat je to učinio, te je rezultat testa, očekivano, pokazao da Nemac nije otac deteta.

Kako je bivša partnerka znala pravu istinu jer je, kako je rekla na sudu, u tom periodu samo s njim imala seksualne odnose, insistirala je da se ponovi testiranje i to uz njeno prisustvo.

– Bilo mi je jako čudno kad je rezultat testa pokazao da on nije otac. Razmišljala sam kako je odradio tu prevaru. U glavi su mi bile samo dve pomisli – ili je potplatio nekog u ambulanti da da lažne rezultate, što se kosi sa zakonom ili je poslao nekog drugog umesto njega. Setila sam se da je blizak sa bratom i sve mi je bilo jasno – rekla je Nemica na sudu.

Narednog puta krenula je sa bivšim na testiranje i sve se naravno okončalo u njenu korist.

Ipak, muškarac nije želeo da se prihvati odgovornosti i bar plaća alimentaciju, te je Nemica bila prinuđena da ga tuži. Ne samo što ga je pobedila na sudu, već su muškarac i njegov brat privedeni zbog pokušaja prevare.

Jedan od sudija višeg suda u Oldenburgu izjavio je da na godišnjem nivou postoji veliki broj tužbi koji se tiču priznavanja dece, ali da ovakav slučaj prevare nije skoro video.

– Ljudi su skloni raznoraznim prevarama ne bi li se izvukli iz situacije u koju su sami sebe doveli. To im retko kada prolazi – rekao je sudija iz Oldenburga koji je želeo da bude anoniman.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar