Oglasio se predsednik Vučić pred ISTORIJSKO obraćanje naciji: “Tući ću se protiv ubica i koljača” (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u subotu od 21 sat na TV Pink gde će objasniti sve stvari o delovanju mafije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Predsednik Srbije istakao je danas da će pokazati u narednim danima svu suštinu i pozadinu kriminalnih radnji, i da će biti jako interesantno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u subotu od 21 sat na TV Pink gde će objasniti sve stvari o delovanju mafije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sramota me je da odgovaram kriminalcima, ali odgovaram zarad poštenog naroda. Svakom pametnom je jasno da su se viđali sa mnom, nikada me ne bi spomenuli. Jer te s kojima su se stvarno viđali i s kojima su najbliže sarađivali i u državi i van države nisu ni spomenuli. Zarad istine, nikada u životu nisam video tog čoveka, niti sam razgovarao sa njim. Suštinu i pozadinu ću pokazati u narednim danima, biće interesantno. Ako sam se video negde sa njima ili razgovarao, bilo kada i bilo gde, razgovarao sa njima, nisam spreman da se sklonim odavde, nego sam spreman da doživotno provedem vreme iza rešetaka i platim sebi zatvor. Toliko o istini – rekao je Vučić.


– Neću da plaćam reket, nastaviću da pokazujem narodu da ćemo da pobedimo ubice, kriminalce, i sve pomagače, kako političke, tako i medijske i sve druge. Neću da se povlačim pred ubicama i koljačima, i njihovim političkim pomagačima.

– Ma koliko meni bilo teško tući ću se protiv ubica, ako ništa ponosan sam na činjenicu što su mene videli kao najvećeg neprijatelja, nekog koga ne mogu da potkupe i uplaše. Niko od njih nikada me neće uplašiti, boriću se istinom do poslednjeg daha! – rekao je Vučić.

Predsednik će pokazati do sada neviđene stvari o delovanju mafijaša, njihovoj sprezi sa medijima, političarima i odgovoriti na sve optužbe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar