Žalio se na razgolićenu mladu komšinicu, pa je dobio BRUTALAN ODGOVOR da nije znao šta ga je snašlo

Sigurno ovo više neće uraditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Miroslavik

Ponašanje jednog Engleza izazvalo je raspravu na društvenim mrežama kakvoj se 29-godišnjak nije nadao kada ju je pokretao. Korisnicima na društvenoj mreži Reddit požalio se na svoju komšinicu i sustanare koji su je podržali zbog ponašanja za koje on smatra da se protivi “društvenim pravilima”.

Usled toplotnog talasa, njegova mlada komšinica je izašla u zajednički vrt i sunčala se satima u bikiniju, što je on ocenio neukusnim.

Dok su radnici slavili veliki poduhvat, dogodilo se nešto što je umalo usmrtilo ceo pogon (VIDEO)

Kada ju je upozorio da zajednički vrt ne bi trebao tako da se koristiti, odgovorila mu je da i ona živi u toj zgradi i da ima pravo jer nikog ne ugrožava

Kada ju je opet video, uslikao ju je i fotografiju poslao u WhatsApp grupu u kojoj su i ostale komšije. Neki su podržali njegovo mišljenje, ali mnogi su mu poručili da je “čudan” te je neko od suseda dodao u grupu i prozvanu stanarku.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Ona je u podužoj poruci poručila da može da razume ako je nekome neugodno da je gleda u bikiniju, ali da ne planira da bude unutra dok su tako visoke temperature, prenosi Mirror.

– Njeno ležanje napolju dok je polu gola čini da naša zgrada izgleda neukusno. Učinila je da naša zgrada izgleda poput nekog studentskog doma. Zbog toga bi stanovi mogli da izgube na vrednosti – požalio se potom nezadovoljni komšija, ali ostali nisu bili impresionirani njegovom objavom, naprotiv.

– Fotografisati ženu u bikiniju i distribuirati te slike je definitivno više devijantno ponašanje nego sunčati se gde živite – napisao je jedan od komšija.

– Nije previše bučna, ne uništava ništa… Ne znam tačno na šta se žalite? S druge strane, vaša komšinica sada ima pravo da se žali svom stanodavcu jer je jedan od njenih jezivih suseda maltretira i fotografiše dok nikog ne ometa – poručio je još jedan korisnik koji se svrstao među brojne koji su osudili 29-godišnjaka.



Izvor: Objektiv.rs, Večernji list

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar