Dobar žreb za Đokovića u Tokiju: Evo protiv koga će u startu Novak igrati

Najbolji teniser sveta ne krije da želi da napadne zlato

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Serbia's Novak Djokovic plays a return to Italy's Matteo Berrettini during the men's singles final match on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 11, 2021. (AP Photo/Alberto Pezzali)

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković na startu olimpijskog turnira igraće protiv Uga Delijena iz Bolivije, odlučeno je danas žrebom u Tokiju.

Delijen je trenutno 139. teniser sveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ðoković i 28-godišnji Bolivijac nisu se ranije sastajali, a pobednik njohovog meča ide na boljeg iz duela Nemca Jana Lenarda Štrufa i Brazilca Tijaga Monteira.

Rus Danil Medvedev i Grk Stafanos Cicipas su u drugoj polovini žreba i svetski broj 1 bi sa njima mogao da se sastane tek u finalu.

Na Ðokovićevom putu prema zlatu, kao potencijalni rivali u četvrtfinalu i polufinalu, su Rus Andrej Rubljov i Nemac Aleksandar Zverev.

Srpski teniser Miomir Kecmanović na startu olimpijskog turnira igraće protiv Poljaka Kamila Majšaka.

Sastajali su se tri puta i Kecmanović vodi 2-1.

Rivalka najbolje rangirane srpske teniserke Nine Stojanović biće Japanka Nao Hibino, od koje je izgubila oba meča, uključujući i nedavno na Rolan Garosu, dok će Ivana Jorović igrati protiv Belgijanke Alison Van Ujtvank.

Olimpijski turnir u tenisu održaće se od 24. jula do 1. avgusta.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar