Slučajno uplatila dva ista listića, a onda se uhvatila za glavu kad je videla DOBITNE BROJEVE

Njen plan podrazumevao je nešto drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Suzan Grej iz gradića Stejtsvila u Severnoj Karolini osvojila je dupli dobitak na lotou, u ukupnom iznosu od 305.046 dolara.

Grejeva je otišla do kioska da uplati listiće ne primećujući da je prvi put u životu pogrešila sa označavanjem brojeva, prenosi UPI News.

– Nikada u životu nisam uplatila dva ista listića. Oduvek sam imala dve kombinacije koje igram više od 30 godina – rekla je Suzan kada je došla da preuzme novčanu nagradu.

Priznala je da joj je prilikom saznavanja koji su brojevi izvučeni bilo jako loše, te da je morala da popije lekove za smirenje.

– Mislila sam da sam prošla na jednom od listića i da sam uzela više od 150.000 dolara. Kada sam krenula da bacim drugi listić, samo zahvaljujući unutrašnjoj intuiciji pogledala sam letimično na njega da vidim da nisam pogrešila nešto. Videvši da sam i tu prošla sa brojevima, umalo da sam se onesvestila. Zvala sam sestru da odmah dođe kod mene, mislila sam da ću umreti od uzbuđenja – rekla je Suzen za medije u Severnoj Karolini.

Suzan, zanimljivo, na dva listića uvek piše brojeve svog datuma rođenja, plus godinu rođenja ako treba za drugi sistem, dok na drugom tiketu piše sestrine datume rođenja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kod nas nije tako, možeš da uplaćuješ koliko hoćeš istih kombinaciji, ali dobitak se deli na ukupan broj dobitnih kombinaciji, dakle dobio bih samo 2 puta po 75.000 dolara

    Odgovori

Ostavite komentar