LEPO

IZNENAĐENJE na nastupu Bobana Rajovića: Pevačev bratanac se popeo na binu, pa usledio VRISAK (VIDEO)

Niko nije ni slutio šta se sprema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Pevač Boban Rajović sinoć je nastupio u jednom lokalu u Budvi, a nije ni slutio da će te večeri doživeti veliko iznenađenje.

Naime, njegovom nastupu prisustvovalo je i nekoliko članova pevačeve porodice, među kojima i njegov bratanac sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što niko nije znao, jeste to da ovaj mladić svoju izabranicu planira da zaprosi upravo tokom svirke svog strica.

-U jednom momentu momak je, Bobanov bratanac, prišao njemu i pitao ga da li može da se popne na binu. On ga je zbunjeno pogledao, ali ga je pustio. Tada ga je dečko pitao da li može da odabere neku lepu pesmu koju će da otpeva, jer hoće da zaprosi devojku. Boban se bukvalno šokirao, jer nije imao pojma da će se to dogoditi – ispričao je za Telegraf izvor sa lica mesta.

-Momak je upitao devojku da se uda za njega, nakon čega joj je na ruku stavio verenički prsten, a dok su njoj niz lice tekle suze radosnice, više od 1.000 ljudi je vrištalo, aplaudiralo i snimalo ovu romantičnu scenu. Boban se raznežio, pa je bratancu i njegovoj verenici otpevao jednu od svojih balada, “Lijepa žena” – zaključio je izvor za pomenuti medij.

Rajović je ovaj dirljivi trenutak podelio i na svom profilu na Instagramu i uz snimak napisao: “Neka vam je srećno i berićetno”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar