Ana je sa sestrom NESTALA pre 40 godina: Majka im umrla, a onda je otkrivena ŠOKANTNA istina (FOTO)

Poslednji put ih je videla njihova majka u kanadskom Edmontonu 1981. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Dve sestre iz Kanade su nestale pre 40 godina, a sada su pronađene žive u Americi. Slučaj Kanađanki zaintrigirao je čitav svet, a sada se dogodilo nešto neočekivano. Naime, one tvrde da nemaju pojma da su svih ovih godina vođene kao nestale osobe.

Ana Haze sada ima 71 godinu, a njena sestra Kim 57. Poslednji put ih je videla njihova majka u kanadskom Edmontonu 1981. godine. Prijavila je njihov nestanak 2003. godine, ali se nikad nije saznalo zašto je čekala toliko dugo. Majka je umrla pre osam godine i tako nikad nije saznala šta joj se dogodilo sa decom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rS

Kim, koja sada koristi drugo ime, policiji je rekla kako nije znala da se ona i sestra vode kao nestale osobe. Dodala je da su pobegle od svojih života u Kanadi i sada žele svoju privatnost.

U jednom je trenutku istrage policija čak mislila da su sestre bile žrtve serijskog ubojice Roberta Picktona koji je sredinom 1990-ih ubio nekoliko žena i zakopao ih na svojoj farmi. Ipak, DNK analizom je utvrđeno da ove sestre nisu bile među njegovim žrtvama.

2012. godine su istražitelji dobili jedan trag. Policija je pronašla jednu Anu Haze u Vankuveru, ali to ipak nije bila jedna od nestalih sestara. Ta žena je sačuvala isečak iz novina iz 1984. godine o ženi koja se zove isto kao ona, a koja je napisala knjigu. Sačuvala je članak zbog istog imena, jer joj je bilo zabavno. Policija je tada shvatila da je autorka nekoliko knjiga koristila različita imena, među kojima su bila i Ana i Kim Haze.

Sestre su koristile mnoga lažna imena nakon napuštanja doma. Na kraju su došle u SAD.

Tada se u novinama pojavila još jedna priča o autorki knjiga, ovoga puta sa fotografijom. Istraga je otkrila da žena s fotografije ima i sestru. Otisci prstiju konačno su potvrdili da su to Ana i Kim.

U vreme kad su nestale, Ana koja je tada imala 43 godine, bila je u lošim odnosima sa porodicom i imala finansijskih poteškoća. Iako se Kim sa porodicom dobro slagala, ona je otišla sa sestrom. Tad je imala 29 godina. Policija kaže da su bile nerazdvojne.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Huffpost.com

Komentari (5)

  1. Za Natašu-slovne greške se dešavaju pogotovu kad se kuca na telefonu a može se zaključiti po smislu ko malo razmisli.

    Odgovori

Ostavite komentar