Dečak se tri noći budio u krevecu i PRIČAO s nekim: Kad je majka otkrila KO je, odmah su se odselili

Prvo je mislila da umišlja, a posle je pretrnula otkrivši o čemu se radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: brightside.me printscreen

Lejsi Freznijak (28) iz Ročestera u Njujorku opisala je na društvenim mrežama šta joj se dogodilo početkom godine kada je čula svog sinčića od devet meseci kako priča noćima s nekim u sobi.

Lejsi je istakla kako je posle prve noći bila ubeđena da sanja, verujući da nije moguće da joj se sinčić budi usred noći i čavrlja s nekim. Već druge noći bilo joj je jasno kao dan da se nešto dešava, jer je, kad je ušla u njegovu sobu, sin stajao u krevecu i pokazivao joj je rukom prema “nekom”, iako je bila sama u kući s njim.

– Otišla sam da proverim svuda po kući ima li koga. Sin se nikad pre nije tako ponašao, a njegovi potezi rukama koje sam već prethodno naučila, signalizirali su mi da možda stvarno vidi nekoga. Ni druge noći nisam otkrila o čemu se radi, ali zato jesam treće – naglasila je Lejsi, prenosi 13wham.com iz Ročestera.

Te famozne treće noći nije želela da zaspi u isto vreme. Popila je kafu da bi ostala budna, ali je pogasila sva svetla u kući kako bi se stekao privid da je atmosfera uobičajena.

– Oko jedan ujutro čula sam sina kako ustaje i opet nešto priča. Došla sam tiho do sobe i videla kako gleda kroz prozor kuće. Na njemu je stajao neki muškarac koji mu je mahao i pokazivao nešto. Kad me video, pobegao je. Zvala sam policiju. Opisala sam slučaj i oni su iste noći priveli jednog komšiju na razgovor. Priložila sam im i snimak s kamere na kojem se ne vidi taj čovek, već samo moj sin kako se vrti po krevetu i ustaje, gestikulira – napisala je Lejsi.

Čovek koji je bio saslušavan bio je komšija iz drugog dela ulice koji se nekada lečio u psihijatrijskoj ustanovi.

– U policiji sam saznala da su mu otac i sestra svojevremeno poginuli pod čudnim okolnostima. On je preživeo u kolima. Prethodno su živeli u lošim odnosima u kući. Sumnjalo se da ih je ubio zbog ljubomore, ali nikad nije dokazano. Zbog svega što sam čula tih dana, odlučila sam da se preselim sa sinom i sestrom u drugi deo grada, daleko od ovog predgrađa. Nisam se pokajala – napisala je Lejsi.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar