Simova se ne oseća DOBRO, završila svaki kontakt sa REPEROM: Ovo su svi detalji raskida Tare i Ša

Sada je stvarno kraj?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su navodno raskinuli vezu. Iako su mislili da će u spoljnom svetu njihova veza opstati, ipak je došlo do komplikacija.

– Tara je odlučila da ostavi Nenada i završi svaki kontakt sa njim. Ne oseća se dobro i potrebno joj je vreme da se presabere – priča izvor blizak Simovoj i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Taman kada je njihova veza trebala da uspe, došlo je do obrta i raskida. Možda je ovo samo privremena faza, ali po svemu sudeći koliko je Tara uporna, ovog puta ga ipak ostavlja zauvek – zaključuje izvor blizak zadrugarki.

Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Ša je za vikend došao u Makedoniji sa Tarom Simov, a našli su se i sa njenim ocem Goranom. Sve je delovalo idilično, ali deluje da je došlo do problema.

Naime, Tara je ranije objavila na storiju njihove fotografije iz Skoplja, ali je onda usledio šok za sve njene pratioce.

Ona je obrisala sa Instagrama sve njihove zajedničke fotografije, kao i one nastale u Skoplju, što je mnoge navelo da pomisle da je par raskinuo. Sa druge strane, Ša i dalje ima zajedničku fotografiju sa Tarom na svom Instagram profilu.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar