Sramna PROVOKACIJA u Briselu: Kurti optužio Srbiju za tri genocida, Vučić mu ŽESTOKO odbrusio!

Atmosfera na pregovorima je izuzetno napeta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kako saznaju “Novosti“, Aljbin Kurti je tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu optužio Srbiju da je počinila tri genocida nad Albancima.

Prvi je navodno počinjen 1878. godine, a poslednji 1999.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Vučić mu je žestoko odgovorio, i kako se saznaje, atmosfera na pregovorima je izuzetno napeta.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas u Briselu sastao sa predstavnikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i evropskim zvaničnicima, kojima je, saznaju “Novosti” pokazao spisak i fotografije svih incidenata i napada na Srbe na Kosovu ove godine.

Vučić se prvo sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčkom, nakon čega je pričao sa šefom diplomatije EU Žozepom Boreljom.

Od 15 časova predsednik Srbije učestvuje na trilateralnom sastanku sa Aljbinom Kurtijem i posrednicima EU.

Vučić im je predstavio spisak i fotografije koji jasno dokumentuju sve incidente ove godine i pokazuju kakav je stvarno položaj Srba na Kosmetu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Sta reci, ljatifi - arnauti su spremni da lazu i sami da misle da je istina, ko otima tudju zemlju, spreman je sve da ucini da bih je oteo i rodjenu majku i oca bih prodao za drogu i sta vise reci! To je skup terorista koji terorisu i svoj narod, A STA TEK DA OCEKUJU SRBI KIJI SU SVOJ NA SVOME, TO JE SRPAKA ZEMLJA KOSOVO I METOHIJA, DOK JE JEDNOG SRBINA NECE GA DOBITI, OTIMACI NASE ZEMLJE, TERORISTI!

    Odgovori

Ostavite komentar