Besna žena napala porodicu što ceo dan pušta ŠPANSKU muziku: Kad je došla policija, dogodio se preokret

Policajcu su imali šta da kažu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/esposatoxica

Meksikanka iz Južne Karoline okačila je na društvene mreže snimak koji je podigao dosta prašine a tiče se rasizma i diskriminacije u SAD.

Bjanka Figeroa provodila je mirno popodne na lokalnom bazenu ispred svog stana, kada joj je došla komšinica i vlasnica stanova, među kojima je i onaj koji iznajmljuje. Vlasnica se požalila na buku i tražila je od Bjanke i drugih iz njene familije da odmah ugase muziku jer je ceo dan zbog njih morala da sluša španski jezik.

Kada je Bjanka odbila to da uradi rekavši vlasnici da neće da trpi rasističke uvrede, vlasnica objekata je pozvala policiju.

Bjanka je imala šta da kaže policajcu koji je došao na lice mesta i glatko je preokrenula situaciju u svoju korist.

@esposatoxicaTiktok, do your thing.

♬ original sound – Bianca Emma Figueroa

– Bole me nejednakost i rasizam. Objasniću vam šta se dogodilo i mi ćemo otići odavde jer razumemo da morate da obavite svoj posao. Kada je ta žena puštala muziku na engleskom jeziku, sve je bilo u redu. Kada je čula od nas špansku muziku, odmah je reagovala. Došla je sa nadobudnim stavom i isključila nam je zvučnike pokušavši da ih odnese sa sobom. Da nas je zamolila da se stišamo i lepim rečima da nam se obratila, bez problema bismo ugasili muziku. Problem je bio njen stav i zastupanje diskriminacije – rekla je Bjanka.

Policajac je stao uz nju i njenu familiju.

– Ja ću sada da odem jer vas poštujem, za razliku od nje – rekao je i napustio je objekat.

Bjanka je u komentarima otkrila da policajac, ne samo što je razumeo da je reč o rasizmu, već je otišao kod vlasnice objekata na vrata i zapretio joj privođenjem ako sledeći put bude zvala policiju iz ovih i sličnih razloga.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar