Zorica Marković kroz SUZE priznala: Otac hteo da je UBIJE lovačkom PUŠKOM, brat je jedva spasio

Nije imala lak život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Pevačica Zorica Marković nakon duge i uspešne pevačke karijere, poslednje godine posvetila je učestvovanju u rijaliti programima.

Iako je tamo non-stop bila pod budnim okom javnosti, pevačica nije govorila preterano o svom privatnom životu, koji je bio buran i turbulentan. Pevačica je sada, za HitInformer ispričala kroz šta je sve prošla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– E, a ja sam ti bila zadnja rupa na svirali, jer sam rođena bez plana. Što bi se reklo, omakla sam im se. Majka je poludela kada je ostala u drugom stanju. Pitaš se zašto? E, pa sestra, koja je, nažalost, umrla pre četiri godine, a koja je starija dvadeset godina od mene, tada se udala i zatrudnela, baš kada i majka sa mnom. Kakva je to sramota bila za majku da ona bude u drugom stanju, a udala ćerku! Zato je nosila džakove, napinjala se, mučila, opterećivala se, samo da ja ne ispadnem iz stomaka. Ali ja sam ispala, jebiga… Hvala bogu da tada niko nije radio abortuse, pa me Bog spasao. Eto, šta da ti kažem, muke žive – pričala je za “Kurir” i dodala:

– Muzika mi otvori sva vrata. I ljubavi i života i čega god hoćeš. Al’ to je posebna priča. Da krenem iz početka. Prva ljubav mi je bio Ivan iz škole. Bio je lep ko lutka. Bili smo zaljubljeni. Pratio me kući peške. Nije bilo tada da se ljubimo, vaćarimo, ma kakvi. Stajali smo na metar jedno od drugog i pričali. Nismo smeli da se približavamo. Ne daj bože neko da te vidi! To sramota. Znali smo satima da stojimo, ni zima nam nije mogla ništa. Imala sam smrzotine po nogama, kasnila sam kući, dobijala batine, ali meni je bilo lepo s njim da pričam. Prvi poljubac je među nama pao tek posle osmog razreda. Bio je latinoamerički tip, baš kako ja volim.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

Otac s dvocevkom

“Posle razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije hteo ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene! Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao mu: “Pucaj na mene, nju nemoj da diraš.” Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije…”, otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar