Živeće ovaj narod! Luda žurka na PLJUSKU, pevač u transu: “Lele, bato, ovo još nisam doživeo” (VIDEO)

Jaka oluja nije spečila okupljene na žurci da nastave provod u dobrom raspoloženju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Iako smo svi dugo čekali popuštanje epidemioloških mera kako bismo konačno mogli da se okupljamo i uživamo u provodu, nekim ljudima je dobar provod očigledno toliko nedostajao da u tome nije uspelo da ih spreči ni jako nevreme koje ovih dana hara nad Srbijom.

Tako je na društvenoj mreži Instagram jedan snimak provoda postao pravi hit. Nekoliko ljudi organizovalo je okupljanje na otvorenom, uz muziku uživo. U međuvremenu je, verovatno, krenula da pada jaka kiša praćena olujnim vetrom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni, međutim, nisu dozvolili da im takva sitnica pokvari zabavu. Čini se, čak, da im je tada postalo još zanimljivije. Dok se jedan deo njih sklonio ispod obližnje nadstrešnice, drugi deo je odlučio da nastavi provod na letnjem pljusku.

Jedan je čak počeo i da igra, kao da mu je prijao ovaj iznendani tuš.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?? NEBESKI NAROD ?? (@nebeski__narod)

Iako neobična, atmosfera je bila očigledno veoma pozitivna. To nije mogao da prećuti ni pevač koji je kroz pesmu dodao: “Lele, bato, ovo još nisam doživeo”.

Ovih dana veliki deo Srbije pogođen je jakim vremenskim nepogodama u kojima su putevi poplavljeni i blokirani, a nastaju velike materijalne štete. Ostaje nepoznato da li je ovaj neobičan provod na oluji samo iskaz velike potrebe za dobrim provodom ili, pak, čin prkosa i potvrda da u Srbi “nebeski narod”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar