“Đurovića u ĆORKU”: Građani BESNI nakon što je čelnik Vrnjačke Banje dao Severini 20.000 evra (FOTO)

Besni građani iskazali su svoje nezadovoljstvo putem društvene mreže Tviter

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Hrvatska pevačica Severina Kojić večeras će održati koncert na trgu u Vrnjačkoj Banji za koji će uzeti neverovatnih 20.000 evra, a to joj je obezbedila opštinska vlast na čelu sa Bobanom Đurovićem!

Iako su prethodnih dana vršeni ozbiljni pritisci od strane građana i zaposlenih na čelnike opštine da se Severinin koncert otkaže, ne bi li se sačuvale pare i utrošile za preče i pametnije stvari, to nije bilo moguće jer je nastup hrvatske pevačice unapred plaćen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Besni građani iskazali su svoje nezadovoljstvo putem društvene mreže Tviter.

– Platili ste Severinu koja jako loše peva 20.000 evra, a ne dajete plate vaspitačicama. Je l’ vas bar malo sramota? – napisala je ogorčena devojka, a pitanje je bilo upućeno čelnicima Vrnjačke Banje.

Jedan muškarac je istakao da Đurović redovno zove pevače iz BiH i Hrvatske.

– Taj debil redovno zove muslimanske zvezde i Hrvate, valjda da se seljoberi iz Vrnjačke Banje osete da su nekakav svet?! Kompleksi su za**bana stvar. A možda misli da će da je j**e? – napisao je besni korisnik Tvitera.

Bilo je i onih koji su predlagali zatvor za Đurovića zbog ove skandalozne odluke.

– Predsednika opštine treba ćorkirati, ako je dovede! – navodi se u komentaru.

Podsetimo, plate koje se isplaćuju iz opštinskog budžeta u Vrnjačkoj Banji mesecima kasne, a građani zaposleni u opštinskim službama i preduzećima negoduju zbog rasipništva. Za to vreme, Đurović je odlučio da potroši 20.000 evra opštinskih para na Severinu. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Prodavati mprirodne resurse ,kao što je voda je zakonom zabranjeno,još iz vremena tita ,a pogotovu kada neko koristi a nema ni ugovora o zakupu a ni o prodaji,jasno je u čiji džep je otišao novac.

    Odgovori
  2. Da li su možda i pojedini banjski dileri u talu sa Đurovićem jer je pojedine zapošljavao u banjsku opštinu kafa su bili na nanogici

    Odgovori

Ostavite komentar