Sanja Marinković prisetila se POTRESNIH reči Isidore Bjelice: Možeš UMRETI zbog pogrešnih uverenja!

Voditeljka je dala intervju gde je najviše pričala o ljubavi i prisetila se reči pokojne Isidore Bjelice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foot:E-stock/C.Vukojicic

Voditeljka popularne emsije Sanja Marinković nedavno je govorila otvoreno o svim sverama svog života najviše se fokusiravši na ljubav.

– Vedar duh i poruke optimizma deo su moje ličnosti i mojih uverenja, tako da sam se oduvek trudila da pojačam osmehe u privatnom životu i aplauze u poslovnom, kao antidepresive, kada se suočim s teškim trenucima. Kada me pitaju kako posle nimalo lakih i lepih momenata u ljubavi imam osmeh na licu i sjaj u očima, volim da istaknem da verujem da na svetu ima više velikih ljubavi nego uspelih brakova, a jedna od njih je bila i moja ljubavna priča sa Aleksandrom – rekla je Sanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sećam se reči pokojne Isidore Bjelice iz moje emisije: „Ako imaš krivu kičmu, ravna stopala ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš zbog njih“. Nažalost, mame i možda bake nisu umele na vreme da nam kažu da ne treba po svaku cenu da nađemo drugo biće koje će osvetliti, usrećiti i promeniti naš život nabolje, već da smo mi same odgovorne za svoju sreću. Moja baka Anđelija se još kao mlada razvela i sama odgajala moju mamu i njenog brata. Živela je s nama dok sam bila mala i njena uverenja su mnogo uticala na mene da naučim da budem svoja i slobodna, i zahvalna sam joj na tome. Prava ljubav mora biti bez granica i takva da, ukoliko postavimo granice, onda smo sebični i mislimo samo na sebe, bilo da je reč o partnerskim ili prijateljskim odnosima. Čim neko postavi granice, ja se povlačim – otkrila je ona.

Kada je ljubav u pitanju, gotovo je sigurna da je čeka.

– Naravno, ali sigurna sam da će ovog puta sreća zavisiti od doze trpeljivosti. Vesna Jugović je nedavno rekla u mojoj emisiji da je prvi brak uvek edukacija i slažem se s njom – objasnila je Sanja.

– Svi se u životu menjamo i najlepši mi je kompliment što mi poslednjih meseci svi govore kako sam se promenila, „procvetala”, prolepšala. Tako je i u partnerskim odnosima. Volela bih da upoznam muškarca koji će me inspirisati da budem radosnija, zadovoljnija i uz koga ću se i ja razvijati kao ličnost. Naravno, prvo hemija pa intelekt. Još se nije pojavio nijedan koji je izazvao takve hemijske reakcije u mojoj glavi, čekam – zaključila je Sanja.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (1)

  1. Ženo božija sa koje si ti planete. Imaš dosta godina, a još uvek idealizuješ partnerske odnose. Nema toga.

    Odgovori

Ostavite komentar