Primetila promene u ponašanju svekrve, pa saznala ŠOKANTNU ISTINU: Život sa mužem joj više neće biti isti

Suprug i ona ne žele da joj se mešaju u život, ali shvataju da je njena odluka pogrešna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gmfotos

Kazahstanka po imenu Madina doskora je bila u srećnom braku sa mužem Aslanom, ali harmoniju njihovog života mogla bi da naruši njena svekrva, odnosno njegova majka, koja je ušla u ljubavnu vezu sa daleko mlađim muškarcem.

Osim što je zapostavila porodicu i unučad, madina se požalila da joj svekrva troši nenormalnu količinu novca na restorane i provode sa novim partnerom koji je približnih godina sa njom i njenim suprugom, a takođe planira da ga useli u kuću da svi zajedno žive, prenosi Nur.kz.

Miru 11 meseci posle susreta sa SVEKRVOM stalno bolela glava, a onda je zanemela otkrivši šta se dešava

Madina se posle dužeg zabavljanja udala za Aslana kada je imala 24 godine, a do dana današnjeg iako su živeli pod istim krovom sa njegovom majkom, nisu imali nikakvih problema, niti joj se svekrva mešala u život, a pomagala im je i u odgajanju dece kada bi ona i Aslan bili zauzeti poslom.

– U poređenju sa ostalim ženama, nemam problema sa svekrvom. Ona se ne meša u naš život, ne kritikuje me, niti nagovara sina protiv mene, kako ima drugih slučajeva. Takođe je dobra prema deci, pazi na njih i kupuje im poklone – navela je Madina.

Ilustracija, Foto: Freepik/Dragana_Gordic

Jednog dana, međutim, primetila je promene u svekrvinom ponašanju: redovno posećuje frizera i kozmetičara, kupuje konstantno novu garderobu i znatno je raspoloženija nego pre.

Ona i njen muž su shvatili da je ušla u ljubavnu vezu sa nekim, ali su priznali da im nije bilo prijatno što je to daleko mlađa osoba, koja je maltene vršnjak Madine i Aslana i koji je po svoj prilici iskorišćava.

– Suprug i ja smo jednog dana rešili da pokupimo svekrvu sa posla. Na izlazu iz firme stajala je sa mladićem, držali su se za ruke i smejali se. Bili smo šokirani jer je isuviše mlad za nju i da je otprilike naših godina. Kada smo došli kući, priznala nam je sve i rekla da ne krije ništa od nas – istakla je Medina u ispovesti za Nur.kz.

Od tada, Madina je više puta pronalazila basnoslovne račune iz restorana, kao i iz prodavnica muške odeće, a takođe je podigla kredit kako bi mu kupila automobil. Posumnjala je da dotični mladić koristi njenu svekrvu zbog novca, ali nije htela da se meša.

– Pre nekoliko večeri dovela ga je u naš dom, rekla nam da planiraju venčanje i da će najverovatnije živeti sa nama pod istim krovom. Nema ni stalno zaposlenje, niti je stambeno situiran. Suprug i ja ne znamo kako da joj otvorimo oči jer je očigledno zaslepljena ljubavlju prema tom mladiću, a i suprug i ja znamo da je on samo njom samo iz koristi – zaključila je Madina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar