Dortmund je sam protiv svih: Već su prodali jednog vundekinda, a sada su otkrili šta planiraju sa drugim!

Sada gotovo izvesno postaje da će ekipa Borusije bitno drugačije izgledati na početku sezone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MARTIN ROSE

Iz godine u godinu Borusija Dortmund ne prestaje da oduševljava sa svojim poslovnim potezima i planovima, pre svega to se odnosi sa poslovanjem oko mladih i talentovanih igrača.

Među njima su se u poslednje vreme najviše istakli Erling Haland i Džejdon Sančo. Naravno, njihove fenomenalne partije najavile su ogromne transfera u evropske velikane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle višemesečne drame oko novog kluba Sanča, konačno je dogovoreno da se Englez vrati na Ostrvo i to u redove Mančester junajteda, zanimljivo je da je on karijeru počeo u Sitiju.

Ipak, mnogi se sada pitaju šta će biti sa Halandom? Norvežanin je u naletu snage i čini se da može još da napreduje, samo je neophodno da ne napravi katastrofalan izbor novog kluba.

Pored silinih miliona, čelnici Dortmunda su najavili da oni za sada ne planiraju da prodaju mladog napadača iz Skandinavije.

Ništa se nije promenilo. Mi i dalje planiramo sezonu sa Erlingom – poručio je sportski direktor kluba Mihael Kork za “Bild”.

Ostaje nam da vidimo do kada će Nemci moći da odbijaju unosne ponude evropskih velikana, kao i dokle su oni spremni da idu za Halanda.

BONUS VIDEO:

Odjeknula bomba: Haland izabrao klub u kojem želi da nastavi karijeru!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar