Radio kao TAKSISTA i bio u ZATVORU: Boban Rajović iza sebe ima burnu prošlost!

Poznat kao "Piroman" Boban Rajović otkriva da nije bilo uvek idealno u njegovom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Boban Rajović uz mnoštvo hitova koje ima od onog prvog koji se svima urezao u uši “Provokacija” proslavio se širom balkana, a nakon pesme “Piroman” dobio je i prepoznatljiv nadimak.

Međutim on se priseća svojih početaka i toga kako nije bilo sve idealno na početku njegove karijere:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo -, ispričao je pevač.

Foto: Instagram/Printscreen

Prisetio se i perioda kada je bio na rubu egzistencije:

– Imao sam mnogo teških trenutaka, smatram da je možda ta 2003. godina bila presudna. Tada mi je i najviše bila uzdrmana porodica. Imao sam dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine. Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj. Izdešavalo se svašta privatnom planu, ostalo se i bez novčanih sredstava, imao sam ogromne dugove i taj period između 2003. i 2007. mi je bio najteži. Posle toga sam snimio pesmu “Usne boje vina” i pokrenuo se -, iskren je Boban i dodaje da ne praktikuje da štedi novac, kao i da je za veče umeo da potroši do 10.000 evra.

-Kada sam sa bratom došao u Beograd, živeo sam u sobi na Vračaru. Štedeo sam kako bih mogao da se probijem i snimim prvi album. Ta baka, od koje sam iznajmio stan, spremala mi je sve obroke u toku dana, bila je divna žena. Uvek me je čekao doručak, ručak. Verovao sam u sebe. Zato sam se izborio da moja porodica danas ima sve. – zaključuje Boban.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar