Sad je idealno vreme za promene: EVO kako možete UREDITI dom bez velikih ulaganja

Usredsredite se na enterijer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: heshphoto / ImageSource / Profimedia

Dok je leto imate sasvim dovoljno vremena da uredite dom i da se rešite svih nepotrebnih stvari.

Leti  je mngoo lakše krečiti i sređivati kuću, nego na jesen ili zimi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, ako ne želite da trošite vreme i energiju na velike radove, možete uz malo truda svom domu da date svežinu.

Ovo su neki trikovi koje možete da isprobate.

Dnevni boravak

Sad kad je vreme toplo, idealno je za pranje prozora i tepiha. Deblje zimske tepihe možete da zamenite manjim, šarenim tepisima ili jednostavno da ih odložite do jeseni. Zavese su takođe jedan od načina na koje možete da tranformišete izgled vašeg dnevnog boravka.

Foto: – / PhotoAlto / Profimedia

Drugačije boje i materijali stvoriće sasvim novi prostor. Ugaonu garnituru ili trosed možete da osvežite novim ukrasnim jastucima od laganijih materijala. To vas neće koštati mnogo, a napraviće veliku promenu u vašoj kući.

Spavaća soba

S promenama godišnjih doba, dolazi i vreme za spremanje ormana. Vreme je da odložite džempere, kapute i šalove i da oslobodite mesto za letnju garderobu. Vreme je da unosete promene i kad je u pitanju vaš krevet. Nabavite novu psoteljnu i prekrivače od tanjih i prozračnih materijala. Odaberite prekrivače u toplim i jarkim bojama.

Kuhinja

Kuhinju najlakše možete osvežiti novim posuđem.

Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

Ako želite da dekorišete sto u skladu s letnjim trendovima, to ćete najlakše postići tanjirima i šoljama u pastelnoj boji. Još jedan način da dekorišete kuhinju jeste da postavite policu sa začinima. Tako će vaša kuhinja izgledati preglednije i urednije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (1)

  1. Jeste idealno vreme za promene. I ja sam malo sređivala kuhinju. Okrečila je, ofarbala ormare, zamenila sto i stolice, kupila novu xenonlight rasvetu i sad sve blista. Nisam imala sredstava da zamenim sve, ali i ovo malo osveženje mnogo znači.

    Odgovori

Ostavite komentar